Privaatsustingimused

Kehtivad alates 01.06.2022

Privaatsustingimused reguleerivad isikuandmete töötlemist ja küpsiste kasutamist Triimon OÜ (edaspidi Triimon) veebilehel https://triimon.ee (edaspidi veebileht).

MÕISTED
Isikuandmete töötlemine on igasugune veebilehe kasutaja (edaspidi kasutaja) isikuandmetega tehtav tegevus – andmete kogumine, töötlemine, talletamine, parandamine või kustutamine.

Kasutajad on kõik isikud, kes külastavad veebilehte, tarbivad teenuseid või edastavad Triimonile omalt poolt infot. Näiteks artiklite lugemine, teenuste tellimine või Triimoniga meili teel ühenduse võtmine.

Teenused on kõik Triimoni poolt pakutavad tasuta ja tasulised tooted ja teenused.

ISIKUANDMETE TÖÖTLEMINE
Veebilehte kasutades annab kasutaja nõusoleku oma andmete töötlemiseks kooskõlas käesolevate privaatsustingimustega.

Triimon kogub veebilehe kaudu alljärgnevaid kasutajate isikuandmeid järgnevalt kirjeldatud viisidel:

kasutaja e-posti aadress – kasutaja liitumisel meililistiga või e-kirja saatmisel;
kasutaja nimi ja e-posti aadress – kasutaja poolt infopäringu tegemisel;
veebilehe külastatavuse statistika – Google Analyticsi, Facebook Pixeli abil.
ISIKUANDMETE KASUTAMINE
Triimon kasutab isikuandmeid:

kasutajale teenuse osutamiseks, näiteks lepingu sõlmimiseks ja täitmiseks, kasutajaga suhtlemiseks, arvete edastamiseks;
kasutaja e-posti aadressile teavituste saatmiseks uutest artiklitest, teenustest ja kampaaniatest, kuid seda vaid kasutaja eelneval nõusolekul.
Triimon kasutab veebilehe külastatavuse statistikat veebilehe kasutajakogemuse parendamiseks ja efektiivsemaks turundamiseks.

Kasutajal on igal ajal õigus keelata oma isikuandmete töötlemine, välja arvatud juhul, kui see on vajalik lepingust tuleneva nõude täitmiseks, sh teenuse osutamiseks.

ISIKUANDMETE EDASTAMINE KOLMANDATELE ISIKUTELE
Kolmas isik on Triimoni lepingupartner, kes töötleb isikuandmeid ja kelle toote või teenuse abil pakub Triimon kasutajale teenuseid.

Triimon võib igapäevaseks tegevuseks kasutada kolmandaid isikuid, kes pakuvad:

e-mailide edastamise ja haldamise süsteemi,
veebilehe majutust,
veebilehe kasutusstatistika analüüsi,
sotsiaalmeedia kasutamist ja sotsiaalmeedia statistika analüüsi,
raamatupidamistarkvara kasutamist.
Lisaks eelnevas punktis nimetatud kolmandatele isikutele, edastab Triimon kasutaja isikuandmeid koostööpartneritele. Seda vaid ulatuses, mis on vajalik kasutajale teenuse osutamiseks.

ISIKUANDMETE SÄILITAMINE JA TURVALISUS
Triimon säilitab isikuandmeid nii kaua, kuni see on eesmärgi täitmiseks või seadusest tulenevalt vajalik. Näiteks raamatupidamisandmeid säilitatakse 7 aastat majandusaasta lõppemisest, meililistis olevat e-maili aadressi aga seni, kuni kasutaja avaldab soovi see sealt eemaldada.

Triimon rakendab kõiki mõistlikke meetmeid töödeldavate isikuandmete kaitseks. Juurdepääs isikuandmete muutmiseks ja töötlemiseks on ainult selleks volitatud isikutel ning kõikide kasutajate isikuandmeid käsitletakse kui konfidentsiaalset informatsiooni.

KASUTAJA ÕIGUSED
Kasutajal on õigus igal ajal:

avaldada soovi juurdepääsuks enda andmetele;
nõuda isikuandmete parandamist, täiendamist või seaduses ettenähtud tingimustel kustutamist;
nõuda isikuandmete töötlemise piiramist;
nõuda isikuandmete ülekandmist.
Oma õiguste kasutamiseks tuleb kasutajal saata e-posti aadressile info@triimon.ee vastavasisuline sooviavaldus.

Kui kasutaja kuulub Triimoni meililisti, on tal võimalik kustutada end meililisti nimekirjast ja loobuda edasistest kirjadest e-kirja lõpus oleva lingi kaudu.

Küpsiste kasutamise piiramiseks saab kasutaja teha vastavad valikud oma veebilehitseja seadete alt.

Kui Kasutaja usub, et tema õigusi on isikuandmete töötlemisel rikutud, on tal õigus pöörduda Andmekaitse Inspektsiooni poole.

KÜPSISED
Triimoni veebilehel kasutatakse küpsiseid, eesmärgiga tagada parem kasutajakogemus ja efektiivsem turundustegevus ning koguda kasutusstatistikat.

Kasutades Triimoni veebilehte, nõustub kasutaja küpsiste kasutamisega käesolevas korras kirjeldatud viisil.

Küpsis on väike tekstifail, mille veebilehitseja automaatselt kasutaja poolt kasutatavasse seadmesse salvestab. Küpsised võivad olla loodud erinevate teenusepakkujate poolt, näiteks Google ja Facebook. Küpsisefailid ei ole arvuti jaoks ohtlikud.

Küpsiseid on kahte tüüpi:

Püsivaid küpsiseid, mis jäävad kasutaja arvutis olevasse küpsiste faili püsivalt. Neid võidakse kasutada näiteks kasutaja kui veebilehe korduvkülastaja äratundmiseks ja veebilehe sisu kohandamiseks vastavalt kasutaja vajadustele või statistiliste andmete kogumiseks.
Seansiküpsised on ajutised ja kaovad, kui kasutaja veebilehelt lahkub või oma veebilehitseja sulgeb. Seansiküpsiseid võidakse kasutada veebilehe teatud funktsioonide, näiteks teenuse või toote taotlemise jms võimaldamiseks.
Küpsiseid kasutatakse teabe kogumiseks selle kohta, kuidas veebilehte kasutatakse, et seda kasutajatele isiklikumaks ja kasutajasõbralikumaks muuta. Lisaks aitavad küpsised koguda kasutajastatistikat, mis võimaldab mõõta ja parandada veebilehe toimivust ning annab alusandmed, et viia läbi efektiivne turundustegevus.

Kasutaja loetakse küpsistega nõustunuks, kui tema veebilehitseja seadistustes on küpsised lubatud. Tihtipeale veebilehitsejad lubavad vaikimisi küpsisefailide säilitamist seadmesse. Kasutaja võib oma seadmes küpsiste kasutamise ära keelata või need kustutada, muutes oma veebilehitseja vastavaid seadeid. Küpsiste mittekasutamisel ei pruugi veebileht korrektselt töötada. Juhiseid brauserist küpsiste kustutamiseks ja seadistamiseks leiab näiteks siit: Chrome, Internet Explorer.

Kasutusstatistika kogumiseks kasutab Triimon Google Analytics teenust, kogudes andmeid külastatud alalehtede, külastusaja, külastuste arvu, kasutatavate seadmete, sisenemiskanalite ja muu statistika kohta.

Google Analytics võib siiski koguda andmeid kasutajate aktiivsuse kohta ka ilma küpsisefaile kasutamata. Selleks, et Google Analytics ei saaks andmeid kasutada, saab kasutaja paigaldada oma seadmesse Google Analytics’i blokeeriva rakenduse: Google Analyticsist loobumise brauserilaiend.

Järgnevate linkide kaudu leiab rohkem informatsiooni Facebooki reklaamide ja Facebook Pixel kohta.

PRIVAATSUSTINGIMUSTE MUUTMINE
Triimon jätab endale õiguse muuta privaatsustingimusi ühepoolselt ja ette teatamata, eesmärgiga kindlustada nende vastavus seadustele. Privaatsustingimused on oma uusimas versioonis alati veebilehel saadaval.

Kõigi privaatsustingimuste ja andmetöötluse kohta tekkivate küsimustega palume võtta meiega ühendust aadressil info@triimon.ee.

Related posts

Esileht

KATUSETÖÖD - Vana katuse lammutus Katuse aluste soojustamine Uue katuse paigaldus FASSAADITÖÖD - Fassaadide soojustamine Uue fassaadikatte...

Tehtud tööd

Oa tn 29 Tartu katusetööd Aida 2a Tartu katusetööd Uus 21 Tartu katusetööd Staadioni 65 Tartu katusetööd Kastani 133 Tartu katusetööd Narva-Jõesuu...

Posted

Soojustamine

Soojustamine Vana maja soojustamine annab olulise energiasäästu ning on oluline ökoloogilisest seisukohast – investeeri energiasäästu...

Posted

Järelmaks

LHV Järelmaks LHV järelmaksuga saad kauba/teenuse eest tasuda osadena. Täida taotlus siin või meie kaupluses ja teeme Sulle kohe pakkumise. Vastus...

Posted